Το ξεκίνημα … τη δεκαετία του ‘70

Ο παππούς, γέννημα θρέμμα Κρητικός και παθιασμένος με τη θάλασσα, είναι ο πιο γνωστός πλανόδιος πωλητής ψαριών της εποχής! Κάθε μέρα γεμίζει τα καλάθια του με φρέσκια γόπα, μαριδάκι σαυρίδι παλαμίδες και όλα τα καλούδια του βυθού, από τα ψαροκάικα τα πουλάει απ’ άκρη σ άκρη του νησιού μας. Η αγάπη του για το ψάρι είναι τόσο μεγάλη που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για αυτό και για τη σημασία του στην υγεία του ανθρώπου.


10 χρόνια αργότερα…τη δεκαετία του ‘80

Τα αδέρφια Μπιτιρίνη συνεχίζουν το επάγγελμα του παππού και ανοίγουν το πρώτο τους ιχθυοπωλείο στην ψαραγορά του Ηρακλείου. Επεκτείνονται σε όλη την Κρήτη με αποκλειστικές συνεργασίες με κάποια από τα μεγαλύτερα καΐκια του νησιού και γρήγορα γίνονται από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς χονδρέμπορους τόσο της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.


Σήμερα…

Η αγάπη μας για το ψάρι που έχει εμπνεύσει τρεις ολόκληρες γενιές έρχεται να γεννήσει κάτι νέο, πρωτόγνωρο για την πόλη μας. Με την σειρά της η τρίτη γενιά της οικογένειας αναλαμβάνουν τα ηνία και δίνουν το στίγμα τους προσφέροντας ολόφρεσκο ψάρι σε χωνάκι! Απλές και ατόφιες γεύσεις που αναδεικνύουν την ποιότητα της Α’ ύλης έρχονται να δώσουν μια ιδιαίτερη γευστική νότα στο τραπέζι σας!